- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин је изашао и историја је исписана

© AP Photo / Luca BrunoЛука Јовић Франческо Камарда
Лука Јовић Франческо Камарда - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2023
Пратите нас
Италијан Лука Камарда исписао је историју Серије А као најмлађи дебитант, након што је са 15 година, осам месеци и 15 дана заиграо за Милан против Фиорентине, када је на терену заменио Луку Јовића.
Играо се 83. минут сусрета на „Ђузепе Меаци“ и тренер Стефано Пиоли се определио да промени историју фуддбала на Апенинима.
Оно што се наговештавало и практично очекивало, у одсуству суспендованог Жируа, повређених Леаа и Окафора, у суботу касно увече добило је и званичну потврду. Суперталеновани Камарда добио је прилику у финишу, заменивши стартера Луку Јовића који је одиграо 83 минута, али није успео да се упише у стрелце.
Десетковани повредама „росо-нери“ успели су у 13. колу Серије А да савладају Фиорентину миниланим резултатом. Једини стрелац био је дефанзивац Тео Ернандер који је погодио из пенала у зауставном времену првог полувремена.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2023
СПОРТ
Богдан без промашаја за три поена – повратак Јовића у НБА
Покушавали су „љубичасти“ из Фиренце да стигну до бода, претили су у неколико наврата, а најбољу прилику пропустио је Роландо Мандрагора у судијској надокнади, када је његов ударац зауставио Мајк Мањон.
Милан се тако вратио на треће место табеле СЕрије А са 26 освојених бодова, док првопласирани Интер има 31, а другопласирани Јувентус 29 бодова.
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 25.11.2023
СПОРТ
Дебакл Партизана – ТСЦ направио невероватан резултат у Хумској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала