- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Изненађујући избор – млади Србин међу наследницима славног Хрвата /видео/

© Фото : ФК Партизан / Мирослав Тодоровић Кристијан Белић
Кристијан Белић - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2023
Пратите нас
Фудбалска опсерваторија ЦИЕС је објавила занимљиво истраживање о могућим наследницима једног од најбољих везних фудбалера свих времена Луке Модрића.
Модрић је златним словима уписао своје име у историју фудбала, што кроз године проведене у Реал Мадриду, што кроз успехе са репрезентацијом Хрватске.
Ипак, његова каријера се ближи крају, а како је играча тог профила, везњака са истанчаним осећајем за додавање, али и за однос према тиму више него према свом учинку, Фудбалска опсерваторија ЦИЕС је објавила занимљиво истраживање.
У конкуренцију су уврштени фудбалери млађи од 23 године и веома је занимљиво да се међу њима нашао и један српски играч.
Ради се о Кристијану Белићу, момку који бриљира ове сезоне у екипи Партизана, пошто је у претходној сезони био „ненавођена ракета“ и само је низао картоне и погибељне стартове.
Белић се значајно променио између сезона, добио је велики простор у Партизану и то је савршено искористио – на 14 мечева у Суперлиги Србије постигао је један гол и имао чак пет асистенција, што га чини другим најбољим асистентом иза саиграча Бибраса НАтха, а заједно са Луком Гојковићем из Јавора.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала