- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Дојаве о бомбама у скоро сваком возилу ГСП-а, огласио се Шапић

© Sputnik / Лола ЂорђевићТрамвај на улицама Београда
Трамвај на улицама Београда - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
Пратите нас
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић обратио се Београђанима поводом мејла који је стигао на адресу ЈКП „ГСП Београд“ у коме је стајало да је у свако или скоро у свако возило ГСП-а постављена експлозивна направа.
„Ми смо, наравно, одмах пријавили полицији и она ће да реагује у складу са законом. Хтео бих да поручим грађанима Београда да не треба да улазимо ни у какву панику јер сам потпуно сигуран да је ово једна врста провокације, максималне злоупотребе и уношења панике међу становништвом и грађанима престонице због предстојећих избора“, рекао је Шапић.
Он је поручио да Београђани не треба да брину и да ће полиција реаговати, додајући да је желео да о свему обавести јавност да не буде да се нешто крије.
„Страшно је на шта су неки људи спремни. Говорили су да ће ово бити прљава кампања, али ово прелази све границе, да се на овај начин плаше грађани. Београђани не треба да брину, полиција ће реаговати, али сам желео да обавестим јавност да не буде да нешто кријемо. Поступили смо у складу са законом и сигуран сам да ћемо и са овом ситуацијом да се изборимо. Проћи ће и ови избори па се надам да ћемо да наставимо да живимо нормалан живот. Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и на овакав начин уносе панику међу грађане Београда“, рекао је Шапић.
Градиначелник Београда Александар Шапић - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2023
СРБИЈА
Александар Шапић: Ко се одрекне Косова, сутра ће да преда и део Београда /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала