- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кнежевић: ДПС опструира, против сам одлагања пописа

© Sputnik / Бобан НововићМилан Кнежевић
Милан Кнежевић - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
Пратите нас
Посланик коалиције За будућност Црне Горе и лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић изјавио је, после састанка са премијером Милојком Спајићем, да је против одлагања пописа становништва и да сматра да ДПС намерно опструира и искоришћава време за дијалог.
„Изашли смо им у сусрет од софтвера до пописних комисија, расписали смо нове огласе да би се пријавили њихови чланови... Желе да овај процес одвлаче у недоглед како би се ушло у нову годину. ДПС у овом тренутку је вероватно најантицрногорска партија“, рекао је Кнежевић.
Очекују, како је додао, да у ДПС-у превладају „здраве снаге, којих има“, преноси РТЦГ.
„Јасно је да целим процесом управља Мило Ђукановић и да он опструира тако што шаље колегу Живковића и остале преговараче да опструирају процес“, истакао је Кнежевић.
Очекује се да ће се након састанка са парламентарном већином јавности обратити премијер Милојко Спајић, који је спреман да направи још један уступак опозицији и одложи попис за 3. децембар.
Спајић је раније данас изјавио да ће, ако парламентарна већина не прихвати његов предлог о додатном одлагању, попис становништва у Црној Гори почети сутра.
Премијер Црне Горе Милојко Спајић - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2023
РЕГИОН
Поново преокрет у Црној Гори: Премијер предлаже одлагање пописа за 3. децембар
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала