- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Болна истина – Зеленски признао да ће тешко вратити Донбас и Крим | Од четвртка до четвртка

© AFP 2023 / OLIVIER MATTHYSПредседник Украјине Владимир Зеленски
Председник Украјине Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” новинар Мирослав Стојановић.

Да ли због оцене западних медија да је Русија велики победник самита ОЕБС-а у Скопљу или неких наводних других обавеза али Ентони Блинкен, Жозеп Борељ и Дејвид Камерон нису смели да се нађу у истом граду са шефом руске дипломатије Сергејем Лавровом.
Владимир Зеленски најпесимистичнији до сада – каже да је немогуће је вратити Крим и веома тешко Донбас, сумња да ће Украјина икада постати чланица Алијансе.
Из Вашингтона јасна порука – и Београд и Приштина треба да знају да би изазивање немира на северу Косова и Метохије, значило „конфронтацију са НАТО-ом“.
Преминуо такозвани "патријарх светске дипломатије" Хенри Кисинџер.
Болна истина – Зеленски признао да ће тешко вратити Донбас и Крим | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала