Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић упутио захвалност Азербејџану због поштовања територијалног интегритета Србије

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIĆПредседник Републике Србије Александар Вучић састао је са министром рада и социјалне заштите становништва Републике Азербејџан Сахилом Бабајевим
Председник Републике Србије Александар Вучић састао је са министром рада и социјалне заштите становништва Републике Азербејџан Сахилом Бабајевим - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2023
Пратите нас
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас министра рада и социјалне заштите становништва Републике Азербејџан Сахила Бабајева, са којим је разговарао о даљем интензивном раду на јачању сарадње у свим областима од обостраног значаја.
Саговорници су, током састанка, констатовали да су билатерални односи Србије и Азербејџана на веома високом нивоу, утемељени на традиционално пријатељским везама, међусобном поверењу и обостраној привржености основним принципима међународног права.
Председник Вучић је истакао посебну захвалност због принципијелног става Азербејџана о поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије, а чији став, кад је реч о територијалном интегритету и суверенитету Азербејџана, остаје непромењен.
Како је навео председник Вучић, Србија је опредељена да са Азербејџаном ради на развоју економске, енергетске и војно-техничке сарадње.
Председник Вучић је нагласио да се радује скором сусрету са председником Илхамом Алијевим, поводом завршетка радова на гасном интерконектору Србија-Бугарска, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника републике.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала