- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Страшни Партизан лако „укротио пантере“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаш Партизана Кевин Пантер
Кошаркаш Партизана Кевин Пантер - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2023
Пратите нас
Кошаркаши Партизана уписали су још једну убедљиву победу у АБА лиги. После Борца из Чачка, пред тимом Жељка Обрадовића лако је пао ФМП у Железнику резултатом 105:61. Најефикаснији у победничком тиму били су капитен Кевин Пантер, Тристан Вукчевић и Балша Копривица, сви су убацили по 16 поена.
Примио је Партизан само 19 поена од "пантера" из Железника после прве две четвртине. Прву су црно-бели добили резултатом 23:10, док су у другој успели да приме пола коша мање, а да постигну чак 30 поена, па је резултат на полувремену био 53:19!
Већ тада је било јасно да је победник одлучен, било је само питање којим резултатом ће меч у Железнику бити окончан.
У наставку су црно-бели предвођени Пантером и Бразилцем Кобоклом, који је забележио дабл-дабл учинак - 11 поена, 10 скокова и један асистенција, наставили да повећавају предност против ФМП-а.
Стиче се утисак да је Жељко Обрадовић допро до својих кошаркаша, који су у раној фази сезоне у АБА лиги дозволили себи да изгубе чак три утакмице, па сада попут казнене експедиције деле лекције ривалима на паркету.
Прво је страдао Борац из Чачка резултатом 101:56, а сада је нова жртва био ФМП Железник - 105:61. Одличну партију пружио је Балша Копривица, који је забележио дабл-дабл учинак од 16 поена уз 10 скокова за непуних 23 минута проведених на паркету. И Тристан Вукчевић је меч окончао са исто толико поена, имао је седам ухваћених лопти и три асистенције.
Партизан се после 10 кола АБА лиге пробио на другу позицију, испред је Игокеа, док трећепласирана Црвена звезда има меч мање, а у недељу ће угостити Цибону.
Кошаркаш Партизана Данте Егзум - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2023
СПОРТ
Егзумов омаж Жељку Обрадовићу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала