- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Крем светског бокса окупио се у престоници Србије – на истом месту Американац и Руси

© Sputnik / Лола ЂорђевићБокс Србија
Бокс Србија - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић угостио је у недељу првог човека Светске боксерске федерације (ИБА) Умара Кремлева, легендарне шампионе Роја Џонса јуниора, Александра Поветкина и Дениса Лебедева, као и делегацију БСС на челу са председником Савеза Ненадом Боровчанином.
Кремлев и легендарни шампиони бораве у Београду поводом данашњег полагања камена темељца за изградњу Националног боксерског тренинг центра и мултифункционалне дворане.
На пријему у Палати Србија присуствовали су и министар спорта Зоран Гајић, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, председник Надзорног одбора БСС Адук Абакаров, некадашњи боксерски шампион Мирко Пузовић, као и чланови мушке и женске боксерске репрезентације.
Чувени боксерски шампиони Американац Рој Џонс јуниор и Руси Александар Поветким и Денис Лебедев бораве у Београду као гости БС Савеза поводом почетка изградње Националног тренинг центра и мултифункционалне дворане.
Тренинг центар биће изграђен на Новом Београду, а церемонија је почела у недељу у преподневним сатима, где ће бити положен камен темељац.
Тони Ђерона - Sputnik Србија, 1920, 02.12.2023
СПОРТ
Објављен шири списак играча Србије за Европско првенство
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала