- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

„Сви за Космет“: Покренута акција за новогодишње пакетиће за децу на КиМ

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександра Кекић, волонтерка Хуманитарне организације „Сви за Космет“, са празничним пакетићима за малишане на Косову и Метохији
Александра Кекић, волонтерка Хуманитарне организације „Сви за Космет“, са празничним пакетићима за малишане на Косову и Метохији - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2023
Пратите нас
Девету годину за редом хуманитарна организација „Сви за Космет“ покренула је акцију за новогодишње пакетиће деци Косова и Метохије.
Прошле године спроведена је акција сакупљања прилога у више од 110 градова у 13 држава света и подељено 16.700 пакетића укупне вредности око 400.000 евра, те ова хуманитарна организација позива све људе да то добро дело буде поновљено и ове године.
„Током прошлогодишњег подухвата обрадовали смо пакетићима малишане у чак 234 места, а убеђени смо да ћемо, захваљујући грађанима великог срца и друштвено одговорним компанијама, тај резултат поновити и ове године“, наводи се у саопштењу организације „Сви за Космет“.
Сви заинтересовани акцији се могу прикључити донирањем слаткиша, играчака и новца за прављење празничних пакетића за малишане.
Детаљне информације о пунктовима на којима се волонтерима организације „Сви за Космет“ могу предати поклони, као и инструкције за све врсте електронских донација, могу се наћи ОВДЕ.
Прикупљање дарова траје до 29. децембра, пакетићи ће бити подељени за Српску нову годину и Савиндан, а у склопу ове акције биће помогнут и одређени број угрожених породица и светиња у јужној српској покрајини.
Списак новчаних донатора биће вођен транспарентно на интернет презентацији организације „Сви за Космет“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала