- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Генерални директор Спутњика објаснио зашто Русија не може бити поражена у Украјини

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаГенерални директор новинске агенције „Русија севодња“ Дмитриј Кисељов на Источном економском форуму у Владивостоку
Генерални директор новинске агенције „Русија севодња“ Дмитриј Кисељов на Источном економском форуму у Владивостоку - Sputnik Србија, 1920, 05.12.2023
Пратите нас
Русија не може бити поражена у специјалној операцији, јер неће преостати држава која ће моћи да одржава нуклеарну равнотежу са Сједињеним Америчким Државама, као и глобални однос снага, а свет ће се наћи у новом колонијалном систему, изјавио је генерални директор међународне медијске групе „Росија севодња“ Дмитриј Кисељов.
„Ако замислимо да Русија изгуби, неће остати ниједна земља која ће одржавати баланс са САД у свету и глобални однос снага, Русија ће бити раскомадана, а светска равнотежа ће се потпуно променити и сви ће се осећати као да су у новом колонијалном систему, бескомпромисном, јер су Американцима потребни ресурси, а Европљани су навикли да живе према колонијалном моделу“, истакао је Кисељов у говору на петом Светском медијском самиту.
Истовремено, он је изразио увереност да „до тога неће доћи, али би желео да све колеге схвате поенту дешавања и улогу коју у њима има Русија“.
Америчко лидерство, оценио је он подразумева да све остале државе раде све по жељи Вашингтона, али нису све земље то желеле.
Према његовим речима, карактер и циљеви специјалне војне операције Русије у Украјини постали су глобални након што је Запад објавио да је његов циљ стратешки пораз Русије.

Западу се није свидео светски поредак који је понудила Москва и због тога су САД и НАТО кренули на Исток са оружјем, наоружали Кијев, подигли нацисте и извршили крвави државни преврат“, нагласио је директор „Росија севодња“.

Кисељов је поручио да је „управо тада почео рат који је Русија желела да прекине својом специјалном војном операцијом, јер није више било могуће трпети то што су тамо у гранатирању градова гинуле хиљаде људи и стотине деце.
Он је додао да је то рат за нови светски поредак и да је мир увек резултат рата.
Руски председник Владимир Путин на отвореном часу - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2023
РУСИЈА
Путин: Мултиполарни светски поредак је историјска неопходност
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала