- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Милојевић поново без посла: „Напоран рад није дао жељене резултате“

© Sputnik / Скриншот, видеоВладан Милојевић
Владан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2023
Пратите нас
Владан Милојевић, српски фудбалски тренер и Аполон из Лимасола споразумно су раскинули сарадњу после само три месеца.
После серије незадовољавајућих резултата Владан Милојевић у договору са челницима клуба одлучио је да напусти клупу Аполона у који је са великим амбицијама стигао крајем августа.
Тим поводом, српски тренер објавио је саопштење.
„Овим саопштењем волео бих се захвалим на подршци коју смо моје колеге и ја добили од првог дана откако сам преузео Аполон Лимасол. Осећам се поносно на сарадњу са клубом ове величине, која нажалост није дала резултат и исход какав смо сви прижељкивали. Нажалост, напоран рад који смо моје колеге и ја уложили заједно са фудбалерима није дао жељене резултате којима смо тежили. Стога нисам имао избора него да преузмем свој део одговорности. Тако сам научио током професионалне каријере, да се са тешким ситуацијама суочавам достојанствено и смирено. Аполон је клуб богате историје, велики тимови увек пронађу свој пут. Убеђен сам да ће се ускоро вратити на врх.Имао сам част да радим са изврсним професионалцима, како у тренинг центру у Колосију, тако и у канцеларијама клуба. Аполону и његовом особљу желим срећу и нека увек буду окружени здрављем“, написао је Милојевић у саопштењу.
Из Аполона најпре нису хтели да прихвате Милојевићеву оставку јер су били уверени да серија лоших резултата може да буде прекинута, али је српски тренер био упоран и истрајан у својој намери.
Када је стигао у Лимасол за Милојевића је све почело сјајно. У првих седам утакмица Аполон је са њим остварио шест победа, међутим после месец дана боравка на Кипру кренули су да се ређају резултатима којима нико није могао да буде задовољан.
У последњих пет утакмица Аполон је успео да освоји само бод, односно одигра једану утакмицу нерешено док је четири изгубио. Тренутно је седми на табели и има десет бодова мање од АПОЕЛА, Ариса и Пафоса који су на врху.
Током тренерске каријере Милојевић је водио Јавор, Чукарички, Омонију, Паниониос, Црвену звезду, Ал Ахли, АЕК и на крају Ал Итифах.
Милојевић је посебан траг оставио у Звезди јер је био први тренер који је црвено-беле после 27 година одвео у групну фазу Лиге шампиона.
Жоао Феликс - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2023
СПОРТ
Велико славље могло би да се претвори у горко кајање /видео/
Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 06.12.2023
СПОРТ
Председник хоће да заташка проблем – а Хрват поново критикује Србина: „Радоњић траћи каријеру“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала