- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кремљ: Грађани позивају Путина да се поново кандидује за председника

© Sputnik / Евгений Биятов / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин  - Sputnik Србија, 1920, 08.12.2023
Пратите нас
Велики број људи позива Владимира Путина да се поново кандидује на место председника Русије, рекао је портпарол Креља Дмитриј Песков и додао да је већ упућено 600.000 питања грађана за емисију „ Сумирање годишњих резултата са Владимиром Путином“.
Песков је нагласио да велики број људи различитог узраста и из различитих региона позива у писмима Путина да се кандидује и да настави да буде на челу Русије, и пружају му апсолутну подршку.
Додао је да ће руски председник објавити одлуку о кандидатури за нови председнички мандант онда када буде сматрао да је неопходно и сврсисходно.
Према речима Пескова, Путин се увек у свом раду ослањао и ослања се на подршку грађана, а његов приоритет је већи стандарда људи и њихово благостање. Истакао је и да је председник Русије усредсређен на директан контакт са људима.

„Пуно је питања, већ их је више од 600.000. Позвани су експерти Општеруског народног фронта да изврше анализу питања, али не могу бити постављена сва питања током емисије“, рекао је портпарол Кремља.

Нагласио је да ће се наредних дана председник Русије припремати за емисију и да је већ добио одређена питања.

„Он се увек пажљиво припрема за тај догађај и чита питања. Сада се питања обрађују, систематизују се и теме се деле на блокове“, рекао је Песков.

Централна изборна комисија Руске Федерације је на седници донела одлуку да ће се избори за председика Русије одржати три дана у марту, 15-17. марта 2024. године.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 07.12.2023
РУСИЈА
Анкета: Већина држављана Русије сматра да Путин треба поново да се кандидује за председника
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала