- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Звездина рокада, Новакова “трећа фаза” и Алексин црни низ без краја | Спутњик спорт

© AP Photo / Antonio CalanniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
Пратите нас
У новом издању емисије „Спутњик спорт“ о најновијим спортским дешавањима говоре новинари Спасоје Веселиновић и Тамара Ранковић.

Иако меч Црвене звезде и Манчестер ситија у шестом колу групне фазе Лиге шампиона не носи са собом резултатски значај, сам долазак актуелног првака Европе у српску престоницу је спектакл. Али, тај спектакл биће умањен јер у Београд због повреда не долазе чак три Ситијеве звезде.
Звездин меч на кратко је у сенку бацио интервју Новака Ђоковића за емисију “60 минута” у којем је открио појединости из каријере.
Пре Новаковог интервјуа и еуфорије око Звездиног меча, уживали смо у евролигашким спектаклима, али у једном од њих видела и смо и повреда репрезентативца Србије и кошаркаша Партизана Алексе Аврамовића.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт 11. 12.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала