- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски бисер је са десетком положио пријемни испит пред „целим светом“ /видео/

© Фото : АБА лига / Мега / Ивица ВеселиновНикола Топић
Никола Топић - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Десетине НБА скаута дошло је на утакмицу између Меге и Црвене звезде и на делу је видело „матурски рад“ младог Николе Топића.
Топић, кошаркаш под уговором са Црвеном звездом, али на позајмици у Меги, заиграо је против свог матичног клуба, учесника Евролиге и једног од фаворита за освајање титуле у регионалном такмичењу.
Није Топића оптеретило ништа од тога, одиграо је феноменалну утакмицу, забележио је 21 поен уз по пет скокова и асистенција, забележивши истоветан учинак као Милош Теодосић на другој страни, вероватно један од његових узора на плејмејкерској позицији.
Не само да је десетине НБА скаута уживо видело како игра млади Топић већ је његову партију, као и многе током сезоне, испратио и Џонатан Џивони који стоји иза реномираног сервиса Драфт експрес.
За мање од 24 сата његову објаву на друштвеним мрежама са Топићевим учинком видело је више од 150.000 људи, што је младог кошаркаша сместило у центар пажње кошаркашке јавности.
Побрао је снимак више од 120 додатних коментара који потврђују пређашње најаве да би Топић на наредном НБА драфту могао да буде изабран међу првом десееторицом.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала