- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак се спрема за нову сезону – али брине један детаљ /видео/

© AP Photo / Antonio CalanniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Током великог дела године Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, стављао је рукав на десни лакат, а сада га је фиксирао и на тренингу пред почетак нове сезоне.
Пре одласка у Дубаи где ће се припремати за почетак нове сезоне, Новак Ђоковић вредно тренира и у Марбељи где се налази већ неко време.
Навијачи су на друштвеним мрежама одушевљени Новаковом формом на тренинзима, али постоји и детаљ који брине, а то је поново рукав на десном лакту.
Српског аса лакат је мучио у првој половини године, мада је и касније када проблем није постојао он често на тренинзима стављао рукав.
Открио је Новак током турнира у Риму да лакат уме да га боли када је хладније време, па је тада у италијанској престоници носио рукав и током мечева.
Температура је у Марбељи ових дана око 17 степени па тако није познато да ли Новак из тог разлога и овога пута фиксира лакат.
Без обзира на тај рукав, делује да се први рекет света пуном паром спрема за нове изазове. Очекује се његов долазак у Дубаи где ће тренирати са Хамадом Међедовић, младим српским тенисером.
Потом Новак 27. децембра иде у Ријад где игра ревијални меч са Карлосом Алкарасом, а потом га од 31. децембра чека учешће на Јунајтед купу где ће Србију представљати са младим Хамадом, Николом Ћаћићем, Олгом Даниловић, Дејаном Радановић и Наталијом Стевановић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
На западу ништа ново – владар је познат и неће се скорије мењати
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.12.2023
СПОРТ
Велики Ђоковићев интервју: Како су пробудили звер у мени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала