- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црно-бела амбуланта

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Претежак распоред и гомила утакмица у два веома захтевна такмичења полако узимају данак међу кошаркашима Партизана.
Црно-бели су у претходном периоду остварили сјајне резултате у Евролиги, успели су да се опораве и после неколико лоших у АБА лиги, али им сада следи тежак период.
Партизану следи увек неугодно гостовање Жалгирису у Литванији, а пред пут у Каунас тренер Жељко Обрадовић има велике проблеме.
Он на последњем тренингу није на располагању имао чак шесторицу играча.
"Имамо проблеме у односу на прошлу утакмицу. Огњен сигурно неће тренирати, Зек Ледеј има проблеме, Џејмс Нанели такође. Не знам да ли ће нас бити осам или девет на тренингу, па ћемо тако да се спремимо за нову утакмицу, а видећемо сутра у каквом су стању ови играчи и да ли ће моћи да нам помогну када дође меч", рекао је Обрадовић.
Од раније су повређени Урош Трифуновић и Френк Камински, недавно је Алекса Аврамовић поново задобио повреду, придружио му се и Огњен Јарамаз, а последице тешког ритма и великог оптерећења осетили су Зек Ледеј и Џејмс Нанели па и њих није било на тренингу.
Ако се томе дода да је у последњем мечу АБА лиге Ален Смаилагић добио ударац у главу, а да се Кевин Пантер тек недавно вратио и игру после паузе због повреде, може се закључити да је више од пола црно-белог тима било ван строја у актуелном делу сезоне – а није се стигло ни до половине.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала