Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Белорусије

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Белорусије Валерија Бриљова
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Белорусије Валерија Бриљова - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Белорусије Валерија Бриљова, коме је захвалио на унапређењу билатералних односа, а посебно на снажној подршци Белорусије територијалном интегритету и суверенитету Србије.
„Србија и Белорусија су пријатељске земље, а амбасадору Бриљову сам захвалио на личном ангажовању у унапређењу билатералних односа. Белорусија своје пријатељство манифестује и снажном подршком територијалном интегритету и суверенитету Србије, на чему смо посебно захвални“, написао је Вучић на друштвеним мрежама.
Председник је истакао да ће две земље наставити да раде на развоју сарадње.
„Надам се да ћемо следеће године имати билатералне посете на највишем нивоу. Сваку срећу и успех у будућности му желим“, закључио је Вучић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала