- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новакова емотивна порука за крај године: Језа због дочека и сезона коју ћу заувек памтити

© AP Photo / Antonio CalanniНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 14.12.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, обратио се на друштвеним мрежама поруком у којој је сумирао једнну од најуспешнијих година у својој каријери. Истакао је српски ас да је изузетно захвалан породици и тиму,а присетио се и језе коју је осетио на дочеку испред Скупштине после освајања УС Опена.
Седам трофеја, три Гренд слема, осма сезона са првим местом на крају године, све је то постигао Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете. Сезону из снова имао је српски ас, а пред почетак припрема за нову, упутио је емотивну поруку.
„Била је ово незаборавна сезона коју ћемо заувек памтити. Бескрајно сам захвалан мојој жени која је стуб наше куће и која је најбоља мајка за нашу децу коју сам могао да пожелим. Њена подршка и љубав као и љубав породице ми је дала велику снагу и стабилност за остваривање историјске сезоне. Захвалан сам и свом тиму на посвећености и залагању. Честитам им јер је ово исто толико њихов успех колико и мој“, поручио је Новак.
Истакао је први рекет света да је ове године имао много тренутака у којима је био радостан, али као посебан издвојио је дочек испред Скупштине са кошаркашима и баскеташима.
„Још једна феноменална сезона која нсм је дала прегршт феноменалних тренутака који су изазвали огромну језу и радост. Један од таквих тренутака за мене је био дочек испред Скупштине са нашим шампионима баскеташима и кошаркашима. Путовање се наставља у 2024. години. Радујем се новим изазовима. Само напред и Идемооо“, поручио је највећи тенисер свих времена.
Ђоковић ће се за нову сезону припремати у Дубаију заједно са Хамадом Међедовићем, младим српским тенисером. Потом ће 27. децембра играти ревијални меч са Карлосом Алкрасом у Ријаду, а затим га од 31. децембра очекује Јунајтед куп у Перту.
Од 14. јануара Новак ће играти на Аустралијан опену где ће покушати да стигне до 11. титуле у каријери.
Новак Ђоковић Холгер Руне Торино - Sputnik Србија, 1920, 13.12.2023
СПОРТ
Како је Новак променио тенис – „Погледајте Медведева, Синера, Алкараса“
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2023
СПОРТ
Није га волео, сада му се диви: Новак је натчовек – ванземаљац са друге планете!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала