- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Никад јаче Путинове поруке – како ће да реагује Запад? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Sergey Guneev / Уђи у базу фотографијаПутин на инвестиционом форуму "Русија зове"
Путин на инвестиционом форуму Русија зове - Sputnik Србија, 1920, 14.12.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” генерал-мајор у пензији и директор Евроазијског безбедносног форума Митар Ковач.

Победићемо, верујте у велики руски народ – поручио је Владимир Путин у годишњем обраћању јавности. Каже да је руска војска побољшала положај дуж целе контакт линије и да ће мир наступити када Русија оствари своје циљеве уз напомену да Запад је дао Украјини и више него што је обећао – али да је руска војска све уништила.
Зеленски се кратких рукава враћа кући – Конгрес још није одобрио нову помоћ од 60 милијарди евра које је тражио Џозеф Бајден. Све чешће можемо да чујемо и да ће ако Украјини понестане војника, Америка послати своје.
Нова декларација из Брисела али стари притисци на Србију, јануар кључан. Ана Брнабић уложила је резерву на декларацију Европске уније и поставила јасне црвене линије у заштити наших државних интереса.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Никад јаче Путинове поруке – како ће да реагује Запад? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала