- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лутон се огласио о стању фудбалера који је колабирао на терену

CC0 / Pixabay / Фудбалски стадион — илустрација
Фудбалски стадион — илустрација - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
Пратите нас
Немиле сцене на утакмици 17. кола Премијер лиге између Борнмута и Лутона, где је фудбалер гостујућег тима Том Локјер колабирао у 62. минуту и уследио је моментални прекид. Том је превезен у болницу у свесном стању и клуб уверава навијаче
Дефанзивцу Лутона није први пут да колабира на терену, идентична ствар догодила му се и летос. Лекари су експресно утрчали на терен, као и менаџер Лутона, који је склонио своје фудбалере да не гледају језиве сцене и како би лекари могли да пруже помоћ Тому Локјеру.
Према писању британских медија играчи оба тима били су у шоку због немилих сцена и на терену су се молили за дефанзивца Лутона.
Ако је уопште и битан резултат, гости из Лутона повели су преко Адебаја већ у трећем минуту, да би домаћин преко искусног Соланкеа стигао до изједначења у 58. минуту. Само четири минута касније догодио се прави хорор и Том Локјер се само срушио на средини терена, после чега је почела борба за његов живот.
Утакмица је прекинута и неће бити настављена, а Том је колима хитне помоћи превезен у болницу, после чега се Лутон огласио званичним саопштењем.
"Наша медицинска служба може да потврди да је капитен шеширџија доживео срчани напад на терену, али је у тренуцима док је изношен са терена био свестан. Указана му је лекарска помоћ на стадиону, и овом приликом се захваљујемо медицинском особљу оба тима", навели су из Лутона.
ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
СПОРТ
Шпанци „натерали“ Звезду да се огласи током меча са Спартаком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала