- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Мишленов водич за Београд препоручује пет нових ресторана за 2024.

© Depositphotos.com / AlikeYouДевојка у ресторану
Девојка у ресторану - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
Пратите нас
Мишленов гастрономски водич за 2024. годину уврстио је још пет нових ресторана у Београду чиме се број оних које су Мишленови инспектори истакли у српској престоници повећао на 22.
У новом водичу први пут су се нашли ресторани „Исток“, „Pinot“, „На Ћошку“, „Клуб књижевника“ и „L’Аdresse“, са титулом „Bib Gourmand“.
Поред ових пет нових ресторана, сви они наведени у издању Мишленовог водича за Београд за 2023. годину поново су потврђени и у избору за 2024. годину, саопштили су из компаније „Мишлен“, преноси Танјуг.
У категорији препоручених ресторана и даље се налазе сви прошлогодишњи ресторани, „Салон 1905“, „Гушти мора“, „ЈаМ“, „Енсо“, „Хома“, „Магелан“, „The Square“, „Легат 1903“, „Ebisu“, „Comunale Cafè e Cucina“, „Mezestoran Dvorište“, „Langouste“, „Бела Река“, „Metropolitan Grill“ u хотелу „Хајат риџенси“, „Skylounge“ у хотелу „Хилтон“ и „Twenty Two“ у хотелу „Метропол Палас“.
„Наши инспектори су приметили да постоји велики ентузијазам у области ресторанских услуга, тако да су се у Београду са великом пажњом усредсредили на мале бистрое и живописну кухињу. Претходни избор је потврђен, иако су се неки од кувара променили, власници ресторана потврђују да и даље имају сјајну визију хране и пића“, сматра међународни директор Мишленовог водича Гвендал Пуленек.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала