00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Без сарадње Срба и Руса нема остварења словенског сна
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
Хоће ли бити Трећег светског рата
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Дуалност Милене Павловић Барили“
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери
 - Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Мишленов водич за Београд препоручује пет нових ресторана за 2024.

© Depositphotos.com / AlikeYouДевојка у ресторану
Девојка у ресторану - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
Пратите нас
Мишленов гастрономски водич за 2024. годину уврстио је још пет нових ресторана у Београду чиме се број оних које су Мишленови инспектори истакли у српској престоници повећао на 22.
У новом водичу први пут су се нашли ресторани „Исток“, „Pinot“, „На Ћошку“, „Клуб књижевника“ и „L’Аdresse“, са титулом „Bib Gourmand“.
Поред ових пет нових ресторана, сви они наведени у издању Мишленовог водича за Београд за 2023. годину поново су потврђени и у избору за 2024. годину, саопштили су из компаније „Мишлен“, преноси Танјуг.
У категорији препоручених ресторана и даље се налазе сви прошлогодишњи ресторани, „Салон 1905“, „Гушти мора“, „ЈаМ“, „Енсо“, „Хома“, „Магелан“, „The Square“, „Легат 1903“, „Ebisu“, „Comunale Cafè e Cucina“, „Mezestoran Dvorište“, „Langouste“, „Бела Река“, „Metropolitan Grill“ u хотелу „Хајат риџенси“, „Skylounge“ у хотелу „Хилтон“ и „Twenty Two“ у хотелу „Метропол Палас“.
„Наши инспектори су приметили да постоји велики ентузијазам у области ресторанских услуга, тако да су се у Београду са великом пажњом усредсредили на мале бистрое и живописну кухињу. Претходни избор је потврђен, иако су се неки од кувара променили, власници ресторана потврђују да и даље имају сјајну визију хране и пића“, сматра међународни директор Мишленовог водича Гвендал Пуленек.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала