- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Златни српски тренер ускоро на „бироу за запошљавање“

© AFP 2023 / ULISES RUIZВељко Пауновић
Вељко Пауновић - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
Пратите нас
Како јављају мексички и аргентински медији, српски тренер Вељко Пауновић ускоро ће напустити Чивас из Гвадалахаре. Заправо га сви већ називају бившим.
Поменути медији тврде да бивши фудбалер мадридског Реала и доскорашњи шеф струке Расинга, Фернандо Гаго, има усмени договор са управом мексичког клуба да наследи Пауновића на клупи.
Није потпуно разјашњено да ли се Чивас захвалио на сарадњи српском тренеру, или је поднео оставку. Има и једних и других писања. Ипак, слажу се у томе да је завршио епизоду у Гвадалахари.
Пауновић има богату играчку каријеру иза себе. Наступао је за Атлетико Мадрид, Тенерифе, Хетафе, Партизан, Рубин из Казања у Русији. Као тренер је водио млађе категорије репрезентације Србије са великим успехом, а радио је и као тренер Чикага и Рединга.
Наравно, Вељко Пауновић ће остати упамћен по томе што је дошао до златне медаље са Орлићима на Мундијалиту 2015. године.
То је један од највећих фудбалских успеха у историји наше земље, а сада остаје да се види за који ће се наредни посао Пауновић одлучити.
Да ли ће заобићи Европу као у случају Чикага и Чиваса или ће ипак одлучити да се опроба негде на Старом континенту.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 16.12.2023
СПОРТ
Будућност је стигла – први пут у историји камера на дресу кошаркаша у Евролиги /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала