- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вечити дерби који то није и светски феномен Митровић | Спутњик спорт

© Sputnik / Спутњик СрбијаСпутњик спорт таг
Спутњик спорт таг - Sputnik Србија, 1920, 18.12.2023
Пратите нас
У новом издању емисије „Спутњик спорт“ о предстојећем вечитом дербију у ком је Партизан унапред отписан од букмејкера, додели „Златне лопте“ ФСС која ће опет завршити у рукама Александра Митровића и дуплом колу Евролиге, разговарали су новинари Страхиња Клисарић и Петар Миловановић.
Вечити дерби, 171. по реду, чини се да неће бити дерби, бар када су прогнозе светских кладионица у питању, јер је Црвена звезда изразити фаворит, иако се дерби игра у Хумској.
Али, није једино дерби био тема о којој су разговарали новинари Спутњик спорта. Ту је и додела „Златне лопте“ која ће традиционално бити додељена на крају године, а припашће Александру Митровићу, голгетеру Ал Хилала.
Добар део нове епизоде „Спутњик спорта“ посвећен је и дуплом колу Евролиге, где Партизан очекује „шпанска турнеја“, гостовање Валенсији и Реал Мадриду, док црвено-бели дочекују „краљеве“, па игра са Макабијем из Тел Авива у „Пиониру“.
О емисији „Спутњик спорт“
„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Спутњик спорт, 18.12.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала