- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Срце ми се заледило када је Звезда отпустила Душка – знао сам шта се спрема“

© Sputnik / Лола ЂорђевићДушко Ивановић
Душко Ивановић - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2023
Пратите нас
Чима Монеке, један од нових звезди Евролиге, рекао је у разговору са колегом Ериком Мекалумом да је био престрављен због могућности да у клуб за који игра дође тренер Душко Ивановић.
Монеке игра бриљантно у дресу Басконије ове сезоне, али није мислио да ће тако бити у моменту када је у клуб дошао Ивановић.
„Приче које сам чуо о њему... Застрашујуће. Пре него што сам га срео? Застрашујуће! Преплашили су ме причама“, навео је Монеке.
Басконији није добро ишло на старту сезоне и говорило се о промени тренера.
„Чули смо гласине о томе да ће претходни тренер да буде отпуштен. И то се причало недељама. И одједном Звезда отпушта Душка и срце ми се заледило јер сам знао шта се спрема. Сви су ми слали поруке о томе. Мислио сам само, Боже, не... Презнојавао сам се“.
Али, ствари су брзо дошле на своје, Монеке се савршено уклопио у Ивановићев систем.
„Стигао је. И сада мислим да је невероватан човек. Имао сам разговоре са неким људима, неки од њих су са њим били ту од почетка сезоне. Са некима и од раније. Није исти као пре“, закључио је Монеке.
Ерик Мекалум је имао занимљиве коментаре, рекао је Монекеу да мисли добро о Ивановићу јер није са њим прошао припремни период, као и да се кошаркаши Звезде и даље опорављају од рада са њим уочи почетка сезоне.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала