- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Америка и Европа треба да престану да се глупирају у очекивању да Русија пропадне

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2023
Пратите нас
Русија се не затвара од Сједињених Америчких Држава и Европе и спремна је да сарађује, њима је време да престану да се „глупирају“ и размишљају о својим интересима, изјавио је председник Русије Владимир Путин на седници Савета за стратешки развој и националне пројекте.
„Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од америчког континента, од Северне Америке, САД и Канаде, не затварамо се од европских земаља. Време је да они (Америка и Европа) престану да се глупирају и чекају да пропаднемо“, рекао је Путин.
„Свима је постало јасно да ако желе да имају користи од сарадње са Русијом, морају то да раде. Ми их не одгурујемо“, оценио је Путин.
Он је додао да је одбијање Запада да сарађује са Русијом њихова лична ствар.
„То је њихова ствар и њихова одлука. Нека сами размишљају чиме се руководе – некаквим ефемерним идејама уништавања Русије или интересима своје земље, свог народа, својих људи у смислу развоја односа у свету у целини на савременим демократским основама мултиполарног света. Али, понављам, то је њихова ствар“, закључио је Путин.
У најновијем издању емисије „Мој поглед на Русију“ и сазнајте зашто је амерички медиј руског председника прогласио победником:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала