- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокићу стиже помоћ – Американац открио детаље напада ротвајлера /фото/

© Фото : ФИБАНикола Јокић и Ерон Гордон
Никола Јокић и Ерон Гордон - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
Пратите нас
Денвер ће у ноћи између понедељка и уторка одиграти први меч у 2024. године, ривал ће им бити Шарлот, а шампиони НБА лиге требало би да буду јачи за Арона Гордона који је пропустио два меча због напада његовог ротвајлера.
Гордон ће, уколико добије прилику од тренера Мајкла Мелоуна, заиграти са чак 21 шавом на руци и лицу, а за „Денвер пост“ открио је шта се издешавало и како је дошло до напада његовог љубимца за католички Божић.
Гордон је пре четири године усвојио поменутог пса, расе ротвајлер, када је имао свега шест недеља.
„Одувек волим псе. Одрастао сам уз њих, али пошто смо тако често одсутни и путујемо, моја отаце се брине о њему. Самим тим, не могу да га тренирам како би требало. Сада се осећам добро и све је у реду“, изјавио је Американац за „Денвер пост“.
Вратио се снажни Гордон тренинзима, па ће Никола Јокић и Денвер по свему судећи добити велико појачање из својих редова за први меч у 2024. години са Шарлот Хорнетсима.
„Већ сам играо са шавовима на руци, тако да ми то не представља никакав проблем. А што се тиче шавова које имам на лицу, баш ме брига за њих. Овде не одржавамо такмичење у лепоти“, изјавио је Гордон, да би затим описао како је дошло до несрећног догађаја који га је удаљио с терена два меча.
„Није пијем током сезоне. Вероватно сам узео превише пунча. Играо сам се са својим ротвајлером и вероватно сам у неком тренутку био мало грубљи, то је узнемирило пса и угризао ме је. Тачније, рвао сам се са њим, а онда ме је угризао за руку“, описао је несрећни догађај Гордон.
Како је даље рекао, после тога се одвезао до најближе болнице како би му била указана неопходна помоћ, било је то после тријумфа Денвера над Голден Стејтом на католички Божић.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
СПОРТ
Богдана издао шут – Васи минутажа „на поклон“ за Нову годину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала