- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Најновија предвиђања сибирских шамана: Шта ће бити с Русијом

© Sputnik / Ilya Pitalev / Уђи у базу фотографијаШаман Валентин Кагдаев на планинама око Бајкалског језера.
Шаман  Валентин Кагдаев на планинама око Бајкалског језера. - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2024
Пратите нас
Свет ће се 2024. године суочити са низом катастрофа, док ће Русија победити у специјалној војној операцији у Украјини, саопштили су шамани из Сибира.
„Следећа година ће бити тешка у смислу разних катастрофа. Нарочито, што се тиче воде: биће поплаве. Ако говоримо о специјалној операцији, она ће се завршити до јесени нашом победом, наравно“, саопштио је врховни шаман Русије Кара-ол Допчун-ол.
Алтајски шаман Артјом Игнатјенко уверен је да глобалне катастрофе 2024. године неће утицати на Русију. Он је подсетио да је Стаљинградска офанзивна операција током Великог отаџбинског рата названа „Уран” и да ће победа у специјалној војној операцији бити повезана са овом планетом.
"Ове године, Уран и Нептун ће да се умешају у ситуацију, где ће доћи до прелома. У јулу ће доћи до преокрета. Онда ћемо ићи у чисту победу. Победа ће бити наша. То је као после Стаљинграда, после њега већ смо ишли ка победи“, нагласио је Игњатјенко.
Шаман Галина Талтајева-Мелехова је истакла да ће „у августу Русија ставити тачку и доказати целом свету да Русија има последњу реч".
Према њеним речима, Русија ће 2024. године добити још већи ауторитет у свету, ујединиће око себе многе земље. Она је уверена да ће се у земљи градити много различитих фабрика, развијати астронаутика и пољопривреда.
Погледајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала