- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдана Богдановића чека трејд?

© Фото : ФИБАБогдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2024
Пратите нас
Челници кошаркашког клуба Атланта Хокси спремни су да трејдују српског репрезентативца Богдана Богдановића, преноси амерички сајт Бличер рипорт.
Амерички медији подсећају да је Атланта најбољи резултат у претходних неколико година направила у сезони 2020/2021. када је стигла до финала Источне конференције НБА лиге.
Међутим, клуб из Атланте није успео у последње три сезоне да оствари добар резултат иако је на папиру имао јак састав. Хокси су прошле сезоне елиминисани у првом колу плеј-офа Источне конференције НБА лиге од Бостона.
Бличер рипорт се позива на НБА инсајдере, који тврде да су само Тре Јанг и Џејлен Џонсон недодирљиви, док сви остали кошаркаши могу да промене средину укључујући и Богдана Богдановића.
„Атланта је одлучна да у будућности гради тим око Јанга и Џонсона са новим тренером Квином Снајдером. Што значи да су Дежонте Мареј, Деандре Хантер и Клинт Капела доступни за трејдове. Очекује се да сјајни шутер Богдан Богдановић привуче велику пажњу, ништа мању од било кога другога из састава Хокса“, навео је новинар Марк Штајн.
Богдановић (31) је ове сезоне одиграо 31 меч у НБА лиги, а просечно бележи 17,7 поена и има 3,2 скока и 2,7 асистенција по утакмици.
Јован Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2024
СПОРТ
„Звездин Бекам“ за Спутњик: „Ништа није дошло преко ноћи – имао сам циљ“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала