- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рен се огласио због Матића: „Несхватљиво понашање“

© Sputnik / Елена РускоНемања Матић
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2024
Пратите нас
Немања Матић, српски фудбалер, напустио је Рен, а истоимени клуб за који игра огласио се саопштењем и навео како је Матићево понашање несхватљиво.
После шест месеци колико је Немања Матић провео у Рену изгледа да је дошло до проблема у односу српског фудбалера и клуба.
Након што се није појавио на тренингу Матић је виђен на железничкој станици како напушта француски град, а клуб се поводом те ситуације огласио саопштењем.
„Везиста Рена Немања Матић није се појавио на последњем тренингу екипе за који је добио позив. Такво понашање је у потпуности несхватљиво, посебно када долази од искусног играча са уговором до 2025. године“, пише у саопштењу клуба.
Рен поручује да чека Матићево саопштење.
„Клуб истиче да је сваки услов неопходан за норману интеграцију Немање Матића и његовог окружења испуњен са највећом транспарентношћу. Рен се увек трудио да својим играчима, странцима посебно, обезбедио најбоље могуће услове да покажу своје најбоље на терену. Рен сада чека да чује фудбалерово објашњење и одлучан је да повуче све неохопдне мере како би заштитио своје интересе“, пише у саопштењу француског клуба.
До несугласица је како преносе француски медији дошло јер је Рен Матичу тврдио да у граду постоји интернационална школа за његово троје деце, али се потом испоставило да је то била лаж.
Српски фудбалер одлучио је да остане у Француској, али у другом граду односно у Лиону где би играо за Олимпик.
Француски медији такође наводе да се породица Матић налази у Лондону.
Раде Крунић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2024
СПОРТ
Шири се југословенска колонија у Истанбулу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала