- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак и Арина заједно на терену – загарантован спектакл /видео/

© AP Photo / Andy WongНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, заједно са Арином Сабаленком, Маријом Сакари и Стефаносом Циципасом приредио је спектакл на Род Лејвер Арени у оквиру хуманитарног догађаја. Посебно су публику засмејавале његове конверзације са Белорускињом са којом је добар пријатељ.
Још од ревијалног меча који су пре две године одиграли у Дубаију Новак Ђоковић и Арина Сабаленка су се спријатељили, а белоруска тенисерка користи сваку прилику да нагласи колико поштује српског аса.
Када су заједно спектакл је загарантован, што је потврђено и пред Аустралијан опен на хуманитарном мечу који су Србин и Белорускиња одиграли са Циципасом и Сакари.
Сабаленка је засмејавала публику коментарима попут „Како имам диван поглед“ у тренуцима када би Новак стао на мрежу и био јој окренут леђима, а српски ас изазивао је смех готово сваким својим покретом.
Пробао је Новак да игра и тенис и из колица, али није могао без Сабаленкине и Циципасове помоћи.
Колико Арина прати Новакове успехе, толико и њему не промичу њени, па је тако белоруској тенисерки честитао на првом месту које је зарадила на УС Опену.
Добила сам много порука, подршку су ми пружили бројни људи, играчи. Најсмешнију ми је послао Ђоковић, јер ће и он бити први на свету после УС Опена. Неко је направио наше фотографије са смешним наочарима са УС Опена. Послао ми је то уз поруку – Насмеј се ако ћеш ускоро бити број један на свету. Била је то најсимпатичнија честитка, рекла бих“, испричала је тада Сабаленка.
Ђоковић и Сабаленка су и још увек актуелни шампиони Аустралијан опена.
Новак Ђоковић Србија Аустралија Јунајтед куп - Sputnik Србија, 1920, 11.01.2024
СПОРТ
Спутњик сазнаје: Ђоковић у пуној форми за Аустралијан опен!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала