- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Уместо разумевања – критике, па оглашавање српског фудбалера: „Враћам се, донећемо одлуку“

© Sputnik / Елена РускоНемања Матић
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2024
Пратите нас
Српски фудбалер Немања Матић најавио је да се враћа у Рен и да ће заједно са руководством клуба донети одлуку о наредним корацима пошто је клуб претходно објавио саопштење у ком је осудио његово понашање.
Немања Матић је, након што је изненада отишао из Рена, објаснио да је проблем настао зато што није успео да упише децу у интернационалну школу.
"Нажалост, због моје грешке, нисам успео да моју приватну ситуацију прилагодим професионалној. Нисам успео да упишем децу у интернационалну школу, у коју су ишли од почетка школовања. Зато сам био одсутан у претходна три дана, да бих пробао да решим овај велики проблем за мене и моју породицу и враћам се у Рен, где ћу заједно са челницима клуба донети одлуку о наредним корацима", написао је Матић.
Немања Матић је истакао да је прошлог лета био почашћен позивом Рена да постанем важан део амбициозног пројекта, којем је био потребан играч његових карактеристика и искуства.
"После шест месеци у клубу могу само да потврдим да је наш клуб постао изузетан због свих играча, а поготово младима", додао је он.
Раније је Рен, уместо усменеог и људског разговора са великаном светског фудбала, издао јавносаопштење у ком је критиковао Матића и навео да чека његово објашњење, одлучан да "предузме све неопходне мере како би заштитио своје интересе".
"Матићево понашање је у потпуности несхватљиво, посебно када долази од искусног играча са уговором до 2025. године. Клуб истиче да је сваки услов неопходан за нормалну интеграцију Немање Матића и његовог окружења испуњен са највећом транспарентношћу. Рен се увек трудио да својим играчима, странцима посебно, обезбедио најбоље могуће услове да покажу своје најбоље на терену", наведено је у саопштењу француског клуба.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала