- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Празници су – а то значи да је Кевин у главној улози

© AFP 2023 / KIRILL KUDRYAVTSEVКевин де Брујне
Кевин де Брујне - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2024
Пратите нас
Многи током празника погледају легендарни филм „Сам у кући„. Дечак Кевин је у главној улози ове комедије, а други Кевин, мало старији, фудбалер Де Брујне, био је у главној улози дуела Њукасла и Манчестер Ситија који су Грађани добили са 3:2. Празници су, очигледно Кевин мора да буде у првом плану.
После пет месеци паузе, Кевин де Брујне се вратио на премијерлигашку позорницу и у тек нешто више од 20 минута проведених на терену показао да је један од најбољих на свету.
Манчестер Сити је на стадиону Сент Џејмс Парк повео у 26. минуту. Бернардо Силва је постигао прелеп гол ударцем петом после додавања Кајла Вокера. Њукасл је преокренуо за само два минута. Александер Исак је поравнао после додавања Бруна Гимараеша у 35, а у 37. минуту Ентони Гордон је после контранапада дао гол за вођство Сврака.
Преокрет Грађана је почео у 69. минуту, кад је на терен ушао Кевин де Брујне.
Белгијанац је у 74. минуту изједначио, а затим у првом минуту надокнаде асистирао такође резервисти Оскару Бобу за победоносни гол гостију.
Манчестер Сити је сад други на табели са 43 бода, два мање од лидера Ливерпула, који такође у овом тренутку има 20 одиграних утакмица.
А Кевин је обележио и вече када се чека наша Нова година.
Новак Ђоковић Холгер Руне Торино - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2024
СПОРТ
Листа „да се смрзнеш“ – Ђоковић напада велике рекорде у Аустралији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала