- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Мислио сам да сам ушао Новаку у главу...“

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 14.01.2024
Пратите нас
Српски тенисер Новак Ђоковић стартовао је победом на Аустралијан опену пошто је после чак четири сата игре победио Дина Прижмића из Хрватске (6:2, 6:7, 6:3, 6:4), а његов колега Ник Кирјос је испричао да је потпуно друга ствар када се против Нолета игра на три добијена сета.
„Видели сте да и великани попут Федерера, Надала или Марија имају проблема у таквим ситуацијама против Ђоковића на Грен слемовима. Да ли мислим да постоје тенисери који то могу? Да, мислим. Могу то Алкарас, Синер, Медведев, Зверев, ту је доста играча који то могу, али је то јако тежак задатак. Мислим да Новака могу да победе, да је дефинитивно фаворит, али прво ћу у то морати својим очима да се уверим...", казао је Кирјос који је дебитовао у улози коментатора.
Кирјос је такође истакао и да проблем са зглобом који Ђоковић има није довољна предност за његове противнике, додајући да је највећи проблем што му је „немогуће ући у главу“.
„Ја сам мислио да сам то урадио када сам освојио сет на Вимблдону, али је с разлогом Новак најбољи свих времена, толико је сигуран у себе", нагласио је Кирјос.
Објаснио је и у каквим је сада односима са Нолетом, с којим је годинама „ратовао“.
„Сада смо пријатељи. Ја играм са овим момцима, туширамо се заједно, тако да је лудо, надам се да ћу вам помоћи у коментарисању са ониме што ја знам“.
И сам Новак Ђоковић је чуо његов меч коментарише Аустралијанац.
„То је јако лепо, Кирјос је један од најпопуларнијих тенисера и оно што доноси игри и спорту је специјално и узбудљиво. Били смо у прилици да синоћ разговарамо у подкасту, али не знам баш да ли је уживао у мечу од четири сата. Недостаје ми на терену, са оним својим сервисом испод руке!", нагласио је Ђоковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала