- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Још један мушкарац осуђен због насиља током протеста испред Скупштине Града Београда

© Tanjug / VLADIMIR ŠPORČIĆДемонстранти покушавају да упадну у зграду Скупштине града Београда током протеста коалиције "Србија против насиља" (СПН).
Демонстранти покушавају да упадну у зграду Скупштине града Београда током протеста коалиције Србија против насиља (СПН). - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2024
Пратите нас
Окривљени Матеја А. (37) из Врњачке Бање закључио је са Вишим јавним тужилаштвом у Београду споразум о признању кривичног дела Насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу, које је извршио 24. децембра 2023. године у вези са догађајима испред зграде Скупштине Града Београда.
У складу са споразумом, који је пресудом потврдио Виши суд у Београду, Матеј А. је осуђен на условну казну затвора од шест месеци, с роком провере од две године и новчану казну од 50.000 динара, наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Београду.
Због догађаја на протестима испред Скупштине Града Београда у тужилаштво је приведено 20 особа, док је укључујући Матеја А, њих осам склопило споразуме о признању кривице са тужилаштвом, на основу којих су и осуђени на условне казне затвора.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала