- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Сломљени смо због смрти Милојевића, доносио је радост и светлост сваком дану“

© AP Photo / Darren YamashitaДејан Милојевић
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2024
Пратите нас
Поводом смрти Дејана Милојевића саопштењима су се огласили његов клуб Голден Стејт, тренер те екипе Стив Кер, НБА лига кроз изјаву комесара Адама Силвера и Денвер за који наступа Никола Јокић.
Милојевић је доживео срчани удар током вечере са екипом Голден Стејта у Солт Лејк Ситију уочи утакмице против Јуте.
„НБА лига жали због изненадне смрти Дејана Милојевића, вољеног колеге и драгог пријатеља у глобалној кошаркашкој заједници. Освојио је титулу НБА шампиона 2022. године у првој години са Вориорсима и био је ментор неким од најбољих кошаркаша на свету. Имао је сјајну играчку каријеру и био је истакнути главни тренер у Србији. Наше најискреније саучешће иде Дејановој супрузи Наташи и њиховој деци Николи и Маши, као и целог организацији Вориорса у овим тешким тренуцима“, навео је Силвер.
Саучешће породици и прјатељима упутили су и актуелни шампиони НБА лиге Денвер Нагетси, чији је члан Никола Јокић.
„Дубоко смо потресени губитком Дејана Милојевића. Наше мисли су са породицом и пријатељима и комплетном организацијом Голден Стејт Вориорса“, стоји у објави.
Поводом изненадне смрти Дејана Милојевића огласио се и Голден Стејт, а Стив Кер се дирљивом поруком опростио од Милојевића.
„Апсолутно смо сломљени изненадном смрћу Дејана Милојевића.Ово је шокантна вест и велика трагедија за све који су повезани са Вориорсима и изузетно тежак моменат за његову породицу, пријатеље и све нас који смо имали велико задовољство да радимо са њим. Уз то што је био сјајан кошаркашки тренер, Дејан је био једно од најпозитивнијих и најбољих људских бића које сам икада познавао, неко ко је доносио радост и светлост сваком дану својом страшћу и енергијом. Тугујемо са његовом супругом Наташом и њиховом децом Николом и Машом“, поручио је Стив Кер.
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2024
СПОРТ
Шок због смрти Дејана Милојевића
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2024
СПОРТ
Човек за кога су мало и сви комплименти: „Храбар, вредан, поштен, искрен, веран, лојалан“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала