- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак поручио: „Ко заслужи добија сочан одговор“

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, суочио се током меча против Алексеја Попирина са ружним повицима са трибина па је због тога причао о томе са чиме се све сусреће када је реч о публици. Свестан је српски ас да мора да се труди да остане миран, али каже да ће свако ко претера од њега добити сочан одговор.
Готово да не прође ниједан меч без директном добацивања Новаку Ђоковићу са трибина, али то нису увек добронамерне упадице.
„Више се сећам иритантних, да будем искрен. Има коментара и наших и страних у вези с трајањем меча, да имају вечеру, да треба да иду на пиво и слично. То можда мало изиритира, али није страшно. С друге стране, много се пута дешавало да сам добијао увреде. То је већ друга прича“ почео је Ђоковић.
Не жели Новак да каже које су му речи тачно упућивали, али сматра да неки људи превише дозвољавају.
„Нећу, не желим, псовке не желим да вам говорим, да их понављам овде. Наравно да псују, поготово на вечерњим мечевима, када људи цео дан пију, онда дођу, нисам ин омиљен играч и покушају на сваки начин да ме омету. Ако у томе не успеју, онда прелазе границу, дозволе себи превише и то је то“, рекао је Новак.
Објаснио је српски ас да ко буде заслужио од њега ће да добије одговор.
„Изашао је снимак са прошлог меча против Попирина, када сма се експресивно радовао након што сам добио меч. Ухватила је у последњем моменту камера шта сам ‘сочно’ изговорио. Не волим то да изговарам, наравно, али ко заслужи, добиће и такав сочан одговор“, поручио је први рекет света.
Новак је на терену у ноћи између суботе и недеље, не пре 3:30 по српском времену, а противник му је Француз Адријан Манарино.
Адријан Манарино - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2024
СПОРТ
Чудан захтев Новаковог противника – није хтео да чује са ким игра
Јелена Рибакина – Ига Швјонтек - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2024
СПОРТ
Елиминисана прва тенисерка света у Аустралији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала