- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Београд и Подгорица за Милоја!

© Фото : АБА лига/Ивица ВеселиновДејан Милојевић
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2024
Пратите нас
После Партизана који је први „отворио капије“ за меч са Мегом у понедељак у част и сећање на Дејана Милојевића, исто је учинио и још један његов бивши клуб – Будућност. Подгоричани су одлучили да улаз на меч Еврокупа против Улма, у уторак, 23. јануара буде бесплатан.
КК Будућност Подгорица огласио се саопштењем у ком позива своје навијаче да испуне трибине дворане „Морача“ у знак сећања на бившег играча и тренера Дејана Милојевића који је у 47. години преминуо од последица срчаног удара у Солт Лејк Ситију.
„КК Будућност позива све навијаче да се на утакмици са Улмом опростимо од нашег Дејана Милојевића. Меч 16. кола Еврокупа на је на програму у уторак, 23. јануара са почетком од 19 часова. Улаз на утакмицу је бесплатан за све навијаче, док ће власници сезонских карата имати првенство да седну на своја места. На утакмицу се улази без карата. Сви у 'Морачу' у знак сећања на бившег капитена, тренера и легенду клуба. За Милоја!“, саопштено је на сајту КК Будућност Подгорица.
Милојевић је од 2000. до 2004. године бранио боје Будућности као играч, док је 2021. године седео на клупи клуба из „Мораче“.
Милоје је пре 23 године освојио дуплу круну, да би пре три године исто учинио и као тренер.
Подсетимо, дан раније, у понедељак 22. јануара у „Београдској арени“ састају се још два Милојева бивша клуба у којима је оставио дубок траг. Партизан ће угостити Мегу, а улаз је бесплатан. Мега је чак променила и име дворане „Mega Factory“ у Дејан Милојевић.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2024
СПОРТ
„Заувек наш брат“ – Американци се емотивно опростили од Милојевића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала