- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дирљив гест „ратника“ у сећање на Милојевића

© AP Photo / Jeff ChiuДејан Милојевић
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2024
Пратите нас
Четвороструки освајачи НБА лиге – Голден Стејт Вориорси у чијем стручном штабу је био легендарни Дејан Милојевић, који је преминуо у 47. години, донели су две одлуке у знак сећања на човека који је њихов колектив чинио насмејаним и бољим и који је оставио дубок траг.
Вориорси ће до краја сезоне на дресовима и тренеркама имати иницијале ДМ.
И то није све!
„Ратници“ су одлучили да до краја сезоне на паркету, тачније да ће у Чејс центру на кругу стајати иницијали ДМ у знак сећања на Дејана Милојевића.
Испратили су тренер Стив Кер и кошаркаши Голден Стејта све што се дешавало у Београду на дирљивом опроштају Партизана и Меге, бивших клубова Дејана Милојевића.
„Видео сам јуче шта су урадили у Србији. Са утакмицом која се одиграла између два његова бивша клуба. И само гледање тога, не могу ни да замислим како је бити у таквој дворани сам том енергијом и одавањем почасти. Мислим да је то био добар увод оно како ми желимо да му одамо почаст и изаов је одвести свој ум тамо, да бисмо говорили и размишљали о њему. Видећете слике и записе и све то и чућете његово име и то је сјано. Желите одржати његову присутност у животу“, изјавио је најбољи кошаркаш Голден Стејта Стив Кари.
Кари је на крају покушао да прича о кошарци и наставку сезоне без Дејана Милојевића.
„Заиста се нема шта много рећи. То је... Сви разумемо шта се дешава и сви покушавају да то схвате ако могу и колико могу. Покушавамо ментално да се доведемо до тачке са које је могуће да изађемо и да играмо кошарку“, закључио је амерички суперстар.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2024
СПОРТ
Денверу забава умало дошла главе – Јокић трипл-даблом и тројком решио драму /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала