- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

Једна особа убијена у нападу на католичку цркву у Истанбулу

© AP Photo / Ali UnalТурска полиција
Турска полиција - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2024
Пратите нас
Два маскирана нападача извршила су оружани напад на католичку цркву у Истанбулу током недељног богослужења у којем је погинула једна особа, изјавио је турски министар унутрашњих послова Али Јерликаја.
Према саопштењу Јерликаје, наоружани нападачи су упали у 11.40 по локалном времену у цркву Свете Марије у истанбулском кварту Саријер.
У првим извештајима након напада турски медији су пренели да је једна особа повређена у нападу. "Данас у 11.40 часова по локалном времену у оружаном нападу на католичку цркву Свете Марије у истанбулском кварту Саријер (север Истанбула) убијен је Д.Т.", написао је министар Јерликаја на друштвеним мрежама.
Министар је рекао да су двојица нападача носили маске и да су били присутни с верницима током недељне молитве. Јерликаја је саопштио да је покренута свеобухватна истрага о нападу и да је у току потрага за нападачима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала