- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић и Сергеј показали мајсторију Месију /видео/

© AFP 2023 / FAYEZ NURELDINEАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
Пратите нас
Александар Митровић после асистенције Сергеја Милинковића Савића постигао је гол за Ал Хилал против Интера из Мајамија. Српски репрезентативци нису се штедели ни у пријатељској утакмици, а пред њима су немоћни били и играчи попут Лионела Месија и Луиса Суареза.
Сјајну форму из првог дела сезоне Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић пренели су и у други што су доказали у пријатељској утакмици против Интера из Мајамија.
За то је српским фудбалерима било довољно свега десет минута. Сергеј је послао лопту до Митровића, а најбољи стрелац у историји српске репрезентације, затресао је мрежу док су Лионел Меси и Луис Суарез немо гледали његову мајсторију.
То је био само почетак доминације Ал Хилала јер је три минута касније за 2:0 погодио Абдулах Ал Хамдан.
Од почетка сезоне Митровић на 17 утакмица у лиги Саудијске Арабије има 17 голова, а Сергеј је на 16 мечева дао осам голова, док обојица имају по четири асистенције.
На крају је пријатељска утакмица донела праву голеаду, а Ал Хилал савладао је Интер резултатом 4:3. Голове су постигли још и Мишел и Малколм, док су за екипу из Мајамија мрежу затресли најпре Суарез, а затим Меси и Руиз.
Олд Трафорд - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
СПОРТ
Невероватан трансфер – директор „украден“ великом ривалу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала