- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бег од Јокића се неће исплатити: „Лига ће испитати Ембида“

© AP Photo / David ZalubowskiЏоел Ембид
Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
Пратите нас
Непосредно пред почетак меча Денвера и Филаделфије Џоел Ембид одрадио је загревање, а онда се 15 минута пре почетка меча његово име нашло н алисти повређених играча. Тиме је Ембид пету годину заредом избегао сурет са Николом Јокићем у Колораду, а добро обавештени извори тврде и да ће НБА лига истражити његов поступак.
Док је Никола Јокић после победе Денвера над Филаделфијом бранио Џоела Ембида и одбијао да прича о томе што он од 2019. Године није играо у Колораду, Мајкл Мелоун, тренер Нагетса, апеловао је на судије у НБА да истраже зашто је Ембид и овога пута променио одлуку и то пред сам почетак меча.
Шемс Чаранија, добро обавештени НБА инсајдер, такође се огласио поводом ове ситуације и наговестио да ће лига морати да реагује.
„Ембид целог дана када је била утакмица није ушао у протокол повређених. Није ушао у тај протокол све до 15 минута пред почетак меча. Лига ће то сигурно испитати, то је рекао и Мелоун. Лига ће то испитати јер је прецртан у последњој секунди. Нисмо знали да постоји та могућност, а онда га избришу пет минута пред меч. Очекује да ће НБА то истражити“, написао је Чаранија.
Ник Нурс, тренер Филаделфије после победе Денвера рекао је да је и сам за то да неће моћи да рачуна на Ембида сазнао пред сам почетак меча.
Својим изостанком Ембид је само направио проблем свом тиму који није успео да се носи су доминантним Јокићем.
Шпански плејмејкер Рики Рубио на утакмици против Пољске - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
СПОРТ
Имао проблема са менталним здрављем, сада се враћа – и то у Европу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала