- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Двобој Срба на Пелопонезу – Милан „јачи“ од Салета

© Фото: Скриншот/Спортал.бгСаша Илић, ЦСКА Софија
Саша Илић, ЦСКА Софија - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
Пратите нас
Саша Илић имао је импресиван низ од 12 мечева без пораза са Атромитосом, да би уследила „петарда“ против АЕК-а (5:0), а затим и други пораз у низу, који је Србину нанео сународних на клупи Астерас Триполиса – Милан Раставац. Његов тим славио је против Атромитоса 3:1 у мечу одиграном на Пелопонезу.
Чуда је чинио Саша Илић по доласку у Грчку из Бугарске, где на нестварних 12 утакмица са омаленим и борбеним Атромитосом није знао за пораз.
Уследио је прво прошле недеље пораз од од АЕК-а убедљивим резултатом 5:0, да би Илићев тим пао и други пут у низу, с тим што је овога пута био успешнији Астерас Триполис који с клупе води још један српски стручњак, а реч је о Милану Раставцу.
Бивши селектор младе репрезентације, који је водио још и Војводину, Раднички из Ниша, Ксанти и бројне друге клубове, био је убедљив на свом терену захваљујући двоструком стрелцу Франсеску Регису који је погодио у 19. и 53. минуту.
Већ тада је било јасно да се лоше пише Салетовом Атромитосу, који је захваљујући аутоголу Пепа Кастана успео резултатски да се врати у меч у 64. минуту.
Коначних 3:1 поставио је Николас Калтас, што је био други везани пораз легенде Партизана и српског фудбала.
Илића и Атромитос у среду очекује реванш меч четвртфинала Купа Грчке са Панатинаикосом, и то после подвига и рушења „атинских зелених“ резултатом 2:1.
Марио Балотели - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2024
СПОРТ
Разлика између Путина и Бајдена – зна Балотели /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала