- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус стигао у Панчево: „Србија и Русија су блиске – брзо ћу се прилагодити“

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Уђи у базу фотографијаИван Игњатијев
Иван Игњатијев - Sputnik Србија, 1920, 30.01.2024
Пратите нас
Иван Игњатијев, руски фудбалер, постао је члан Железничара из Панчева и навео је на представљању да види велику сличност између Србије и Русије.
Игњатијев игра на позицији нападача, а досад је бранио боје Краснодара, Рубина, Локомотиве и Сочија.
Игњатијев није непознат српској јавности, 2017. године је постигао гол за Краснодар против Црвене звезде у квалификацијама за Лигу Европе.
„Србија је менталитетом и духом доста блиска Русији и верујем да ћу се врло брзо прилагодити. Што се тиче фудбала овде и у Русији, не видим никаквих разлика, лопта је свуда округла, терен је исто мерило и верујем да са те стране неће бити никаквих проблема. Као нападач увек стремим ка томе да постигнем што више голова и кад год је прилика трудим се да то буде тако, али зна се да у фудбалу не зависи све само од једног играча. Ја ћу се свакако трудити и надам се да ће уз мој труд и труд свих људи у клубу бити голова и да ћемо имати много прилика да усрећимо навијаче”, истакао је Игњатијев.
Председник клуба Зоран Наунковић је истакао да је Иван био један од најталентованијих играча Русије и да је сада у правим фудбалским годинама, па клуб пуно очекује од њега.
„Уверени смо да ће Иван код нас имати један добар период, а ја му као Панчевац и председник клуба желим добродошлицу. Поред Игнатијева на припремама су била и два играча која су на позајмици у нашем клубу: Александар Кахвић из Црвене звезде и Вељко Миросавић из Чукаричког. Обојица ће ту бити до краја сезоне. То су млади бонус играчи од којих очекујемо пуно“, додао је Наунковић.
Игњатијев има 25 година, висок је 180 центиметара и наступао је за све млађе категорије репрезентације Русије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала