- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија ослабљена – селектор саопштио лошу вест

© Tanjug / Peter Schneider/Keystone via APХамад Међедовић
Хамад Међедовић - Sputnik Србија, 1920, 30.01.2024
Пратите нас
Дејвис куп репрезентација Србије у квалификационом мечу против Словачке у Краљеву биће ослабљена јер поред Новака Ђоковића неће моћи да рачуна ни на Хамада Међедовића. Млади српски тенисер је прехлађен и неће конкурисати за сингл меч, открио је Виктор Троицки, селектор тима.
Дејвис куп репрезентација Србије вредно се припрема за дуел са Словачком 2. и 3. фебруара у Краљеву, али пред тај сусрет Виктор Троицки објавио је лошу вест.
„Хамад је прехлађен, неће конкурисати за састав Србије против Словачке“, поручио је селектор Троицки, на дружењу са медијима у Врњачкој Бањи.
Први тренажни дан Дејвис куп тим одрадио је у саставу Ласло Ђере, Душан Лајовић, Миомир Кецмановић и Никола Ћаћић. Радило се напорно и ефикасно и сви остали репрезентативци су спремни да донесу жељени тријумф.
„Позивамо тениске заљубљенике из Србије да нас подрже у Краљеву 2. и 3. фебруара, јер смо после пуних пет година поново у Србији“, позвао је навијаче Ласло Ђере.
Како се указало отворено место после изостанка Хамада Међедовића селектор Виктор Троицки позвао је као спаринг партнера јуниорског репрезентативца Србије Огњена Милића (16), који се прикључио нациналном тиму и тако наставио дугогодишњу традицију да се најбољи јуниори Србије припремају заједно са најбољим сениорима.
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2024
СПОРТ
Невероватна веза Синера и Русије и прича о скромном дечаку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала