Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Опљачкана и разлупана пошта на КиМ

© Фото : Канцеларија за Косово и МетохијуОбијена пошта на КиМ
Обијена пошта на КиМ - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2024
Пратите нас
Ноћас је у Угљару код Kосова Поља обијена а потом и опљачкана и разлупана пословница Поште Србије, као директна последица Kуртијеве одлуке да укине динар на Kосову и Метохији и Србима онемогући сваки вид нормалног живота, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.
Екстремисти су сa Поште скинули видео надзор, украли касу са новцем и демолирали просторије ове установе, испревртали столове, ормаре, извалили врата.
Kанцеларија за Kосово и Метохију више од месец дана упозорава комплетну међународну јавност на све последице и опасности која носи Kуртијева одлука да укине српски динар у покрајини.
Свака Kуртијева антисрпска одлука и потез директни су сигнал екстремистима да крену у лов и напад на све српско, а охрабрени додатно чињеницом да неће бити ни ухапшени ни процесуирани, па поред школа, амбуланти, вртића, српских кућа сада на ред долазе и Поште.
Спирала насиља коју диригује режим у Приштини и спроводи над српским народом у покрајини мора бити аларм за међународну заједницу да предузме одлучне кораке у заштити и српског народа и српске имовине, наведено је у саопштењу Канцеларије за КиМ.
СРБИЈА
Вучић: Нападнуте све српске енклаве у Метохији - подносимо захтев за хитну седницу СБ УН
Претрес специјалаца тзв. косовске полиције у Косовској Митровици - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2024
СРБИЈА
Хаос и на југу: Албанци блокирају Србе, затворени домови здравља, апотеке, амбуланте
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала