- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан јачи за генералног спонзора – највећи уговор у историји

© Фото : Приватна архива Партизан Хумска
Партизан Хумска - Sputnik Србија, 1920, 03.02.2024
Пратите нас
Фудбалски клуб Партизан потписао је трогодишњи уговор са новим генералним спонзором, а реч је о „Максбету“, од ког ће клуб из Хумске инкасирати чак пет и по милиона евра.
Уговор је потисан у присуству представника највиших функционера Партизана и поменуте компаније, која је једна од водећих у области спортског клађења и игара на срећу, ком су присуствовали и бројни пријатељи клуба, као и црно-бели фудбалери.
Како је саопштено, реч је о историјски највећем уговору и историји Партизана и „Максбета“, јер читав трогодишњи посао тежи око 5,5 милиона евра.
Лого поменуте компаније красиће предњу страну Партизановог дреса већ од првог кола пролећног дела сезоне и меча са Јавором у Ивањици, који је заказан за 10. фебруар од 14 часова.
„Иако је првобитно објављено да ће уговор бити потписан на три године, ми смо га потписали на три и по године. Открићу вредност уговора. Годишње улагање је 1,55 милиона евра, што значи да ћемо за три године унети у Партизан 5,5 милиона евра. То је наш највећи потписан уговор са било којим спортским клубом“, рекао је Саво Бакмаз, директор „Максбета“.
С друге стране, испред Партизана је уговор потписао директор Милош Вазура.
„Лако и брзо смо се договорили. Ово је највећи уговор у историји Партизана. Максбет је дошао када смо први на табели и надам се да ћемо на крају сезоне моћи да кажемо да су спонзори шампиона“, истакао је Вазура.
Роберт Просинечки - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2024
СПОРТ
Дејо и Роби поново заједно – Црна Гора једногласно изабрала Просинечког
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала