- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кошаркаши Звезде и Партизана поручују: „Извињавамо се, срамота!“

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаш Црвене звезде Немања Недовић
Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2024
Пратите нас
Тежак дан имали су навијачи Црвене звезде и Партизана гледајући своје љубимце у АБА лиги. Црвено-бели су убедљиво поражени на гостовању Будућности, док је Партизан изгубио од Сплита на свом терену. Потом су се огласили Данило Анђушић и Немања Недовић и истакли да нису задовољни игром својих тимова.
Недовићева изјава иде у смеру извињења звездашкој јавности.
„Одиграли смо синоћ изузетно лошу утакмицу у Подгорицу, можда и најлошију ове сезоне у АБА лиги. Наша игра је, без обзира на изузетно згуснут календар, била далеко од нивоа Црвене звезде у сваком смислу, почев од енергије која је била далеко до нивоа потребног за овакву утакмицу. Извињавам се свима, нашим навијачима, у име екипе и своје лично име, јер оно у Подгорици није био ниво Црвене звезде. Позивам наше навијаче да дођу и пруже нам подршку у петак против Жалгириса, јер са другачијим приступом и сви заједно можемо пуно до краја сезоне“, речи су Немање Недовића.
Данило Анђушић стао је пред камере после утакмице и рекао да је приказана игра била недопустива.
„Срамота. Не мислим у смислу потцењивања Сплита који је одиграо сјајан меч и погодио доста шутева. Наша игра, ово што смо показали, није ниво на ком желимо да будемо. Треба да се запитамо, да видимо где смо, шта смо и да изађемо из кризе најбрже што можемо. Следе нам битне утакмице што у Евролиги, што у Купу. Треба да се издигнемо из ове ситуације", рекао је Анђушић.
Видећемо како ће вечити реаговати после овако тешких пораза.
Зек Ледеј - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2024
СПОРТ
Седам покушаја у једном нападу – и ништа?! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала