- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црногорци пред сусрет са Делфинима: Бољи смо – Србија не би требало да нам парира

© FOTO HINA/ DANIEL KASAPВатерполисти Србије
Ватерполисти Србије - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2024
Пратите нас
Ватерполисти Србије у среду од 15:30 играју други меч на Светском првенству, а противници односно репрезентативци Црне Горе верују да ће показати да су бољи тим од Делфина.
После победе над Јапаном, Делфини су у добром расположењу, али ће морати да буду у истом таквом и ритму како би савладали мотивисану Црну Гору.
Ђорђе Вучинић свестан је да српском тиму предстоје тешки мечеви у којима фокус мора да буде присутан од почетка до краја.
„Битну победу заборављамо јер стижу тежи мечеви. Идемо корак по корак, сада су нам само Црногорци у глави. Знамо да ће бити тешко“, рекао је Вучинић.
Млади Петар Јакшић верује у тим и сматра да ако Србија прикаже добру игру проблема неће бити.
„Прво нам иде Црна Гора, па САД. После Европског првенства смо се спремали за те екипе и групу, ако испоштујемо све, целу тактику, ако одиграмо како умемо, све ће бити добро“, поручио је млађи брат капитена Николе Јакшића.
Црногорци дуел са Србијом дочекују мотивисани, а Мирослав Пековић чак поручује и да су бољи тим.
„Надамо се победи и да можда као први одемо у четвртфинале. Србија је индивидуално врхунска екипа, има неколико играча свјетске класе, али мислим да смо ми млађи, полетнији и спремнији од њих... Мислим и да имамо боље пливање и бољу комуникацију између себе. Нашу предност бих тражио у нашем тимском духу и жељи. Мислим да имамо реалне и добре шансе“, поручио је црногорски центар Перковић.
Самоуверен је и Душан Матковић који тврди да је Црна Гора у бољем ритму.
„Имају неколико изузетних појединаца, а наш циљ је пре свега да њих зауставимо. Исто тако сматрамо да Србија не би требало да парира нашем ритму ако све буде како треба. Идемо корак по корак...“, нагласио је Матковић.
Србија Француска ватерполо - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2024
СПОРТ
Србија се мучила, па „удавила“ Јапан на старту Светског првенства
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала