- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Интервју Путина тачно у поноћ, Карлсон се враћа у Америку преко Београда

© Sputnik / Ilya Pitalev / Уђи у базу фотографијаАмериканский журналист Т. Карлсон в Москве
Американский журналист  Т. Карлсон в Москве - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2024
Пратите нас
Амерички новинар Такер Карлсон је напустио Русију јутрос, у 4:15 по московском времену, авионом који лети на линији Москва-Београд са аеродрома Шереметјево. Истовремено, потврдио је писања медија да ће интервју са председником Русије Владимиром Путином бити објављен 9. фебруара у поноћ по српском времену.
"Такер Карлсон интервјуише руског председника Владимира Путина. Биће објављен сутра у 18:00 по источноамеричком времену", наводи се на Карлсоновој Инстаграм* страници.
На друштвеним мрежама се појавила фотографија Карлсона у авиону. Телеграм канал Мач је објавио да је амерички новинар напустио Москву летом на линији Москва-Београд.
Раније је прес-секретар шефа државе Дмитриј Песков потврдио да се Карлсон састао и разговарао са Путином. Очекује се да ће се резултат разговора појавити на страници новинара на Иксу (бивши Твитер) и на његовом сајту.
Карлсон је у уторак рекао да ће сада тражити састанак са украјинским председником Владимиром Зеленским, чији сви претходни интервјуи у америчким медијима немају везе са новинарством, већ су пропаганда.
*Истаграм - проглашена за екстремистичку организацију у Руској Федерацији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала